måndag

blessed are those who are damned 
jag kanske är tjugoett men jag tycker fortfarande livet är för kort för att försöka passa in. istället slänger jag på mig peruker och kaninväskor och struntar i att folk stirrar. tänker att när jag själv glor så är det av nyfikenhet, och det tycker jag bara är nåt fint hos mänskor, det där med att vilja upptäcka nya saker. och om nån är taskig är det oftast för att de är rädda för nya saker, eller annorlundigheter. det är okej det med, de vet ju inte bättre och kanske aldrig fick lära sig att vara snälla. bara vinka och le, och kom ihåg att alla är så jävla bra. även idioterna.

7 kommentarer:

 1. Du är en fantastisk tjej!

  Vill dela ett citat till dig min fina vän:
  - When we lose the right to be different, we lose the privilege to be free. ~ Charles Evans Hughes

  Sluta aldrig att vara den du är - du är ANNORLUNDABRA!
  Kram Camilla

  SvaraRadera
 2. Haha, såg "kaninväskor" och tvungen att scrolla upp och kolla om kaninen var levande.

  SvaraRadera
 3. Jag älskar ditt hår! (Jag antar att det är en peruk?) Vart kan man hitta en sådan? - Om du vill dela med dig!

  SvaraRadera
 4. den rosa är en peruk från buttericks! men den är gammal. kolla på gothiclolitawigs, googla det. eller cyperous om du vill ha dyra men med bra kvalitet!

  SvaraRadera
 5. Äh, det är bara att köra på. Låt dem glo! Många tycker nog bara att det är spännande/fint. Jag är lite äldre än du, men klär också upp mig ibland i starka färger osv. Brukade ha väldigt extrem stil som yngre (särskilt runt 25-27), men menar inte att man ska sluta klä sig extremt som äldre. Man ska klä sig som man vill för annars kommer man alltid att titta på alla de som är fina och tänka "Åh, om jag bara hade vågat!"

  SvaraRadera