fredag

glad alla kvinnors dag

som är typ den viktigaste dagen som finns. förutom min födelsedag och julafton. hoppas alla är feminister som läser min blogg, annars tycker jag ni ska gå och lära er vad ordet feminist betyder. (alltså inte att man hatar män och att man inte rakar benen, mer typ åh vad kul det är att få göra precis som man vill även fast man har fitta och inte snopp).
men eftersom det är kvinnodagen ska jag lista bra grejer med tjejer som inte killar har:
*livmoder
*fitta
punkt slut för sen är det väl helt likadant?
 jag är lite less på att man alltid ska prata om manligt och kvinnligt. typ "mina tjejkompisar och jag vi är så manliga hehe" man ba va det finns ca 100000 andra ord för att beskriva vad man menar än att kalla något tjejigt eller killigt osv. sitter ni och har snopp tillsammans eller vad. tycker ba det är lite törrt. okej orkar inte utveckla några argument förutom att hej allihop fortsätt vara smarta, älska varann och respektera varann. gör vad ni vill så länge det gör er själva och de omkring er glada i det långa loppet. amen. eller som ginger spice hade sagt; bla bla bla bla girl power.

5 kommentarer:

 1. så sant, så sant. och allt som avslutas med nåt spice-aktigt = bra i min bok

  SvaraRadera
 2. Man kan dock inte definiera kvinnor som de med livmoder och fitta, det utesluter dels alla som av någon anledning opererat bort sin livmodern och också alla som är födda med annat kön men identifierar sig som kvinna. En bättre definition är: alla som ser sig som kvinnor, är kvinnor!

  SvaraRadera
 3. ja jo anonym du har rätt men jag menar mer biologiska skillnader. könsorgan. för det är väl det enda som egentligen är kvinnligt. resten är ba samhällskonstruktioner etc etc etc. men whatever låt alla känna sig som de vill och vara glada, peace

  SvaraRadera
 4. Det är första gången jag läser din blogg och du har fått mig att skratta av glädje! Tack och hurra för kvinnor :D

  SvaraRadera