fredag

skilsmässa comin up

jag har inte orkat tro mamma när hon säger att vi ska flytta
men så är det nu. hon skriver på papper idag på att köpa ett hus som ligger granne med stadshuset.
i förrgår var jag relativt säker på att få bo i det här huset tills jag ska flytta hemifrån, att det var jag och inte min knasiga familj som skulle flytta först.
grejen är ju den, som jag nämnde i förbigående, att pappa flyttar till en trea en bit bort. de ska bo ifrån varann ett tag och komma på att de vill skilja sig antar jag.
och hur känner jag? haha shit, jag är ju överrumplad och har inget val, jag flyttar med. jag får ett stort rum i källaren med ful kamin och ett "eget" badrum och toalett. det enda bra är att vi tapetserar om så jag får välja helt själv.

positivt är också att mamma lär dra till sthlm och pappa till sorsele oftare nu när de slipepr ta hänsyn till varann = lediga hus.
lediga hus i min värld = fest!
dessutom kommer säkert båda ha dåligt samvete för att skära sönder kärnfamiljsidyllen, vilket innebär pengar för min del. eller andra fina grejer.
haha jag har ingen aning om hur det är att ha skilda föräldrar,
vet inte om jag ska skratta eller storgrina faktiskt
så jag skjuter bort allt och tänker på tapeterna istället.
snälla, skriv till mig, hur går det till?

2 kommentarer:

  1. åh, vad jobbigt. mina föräldrar skilde sig när jag gick i femman tro jag. det är lite jobbigt att behöva flytta varenda vecka, annars är det rätt skönt. man får mer egentid (klyschaaaa) med föräldrarna på något sätt, eller man lär känna de bättre. det är vad jag har upplevt iaf. och så får man fler presenter.. muahahahhaa. i bästa fall får man en ny liten syster eller en fin låtsasmormor, men jag vet inte om dina föräldrar vill skiljas pga other people eller pga att de inte trivs ihop. som sagt, det jobbigaste är att flytta alla sina handkrämer.. puss <3

    SvaraRadera
  2. Party med fest! Älskar dig Agnes.
    //Gustaf

    SvaraRadera