tisdag

~~my hart breks to pices~~xx

Idag har jag fått reda på att min enda pojkvän i hela världen, Rasmus Lindholm, har både blivit brat och skaffat nån himla Juliatjej! Okej, det var ett tag sen vi sågs men vi har faktiskt inte gjort slut på riktigt ens och nu har ag fått nys om hans blogg, åh du otrogne hemska människa, må vildvittrorna klösa ögonen ur dig. Jag antar att våra kojbyggen i skogen, våra zeldaspelande dagar och våra pussar på munnen (!) inte betydde något för dig?
Han heter typ blondinrasse på sin blogg men jag har tappat bort adressen. Ge mig den Signe! Då ska ni alla få se hur hemskt jag tycker det här är.


edit: här är hans hemska adress till hans hemska blogg, blondinrassen kommentera nu duktrigt hur elak han är som glömt mig efter bara tio år.

5 kommentarer:

 1. PARTY UP IN HER :D http://blondinrassie.blogg.se/

  SvaraRadera
 2. agnes säg att detta är sant, jag skrattade så att jag grät,jag funderar på att bevaka denna eminetnta blogg, vad tycks? Kärlek Maja

  SvaraRadera
 3. http://lizzzzy.blogg.se/images/2008/getattachment1_18773568.jpg


  seriöst agnes vafan

  SvaraRadera
 4. det är fan sant på riktigt maja! det kanske är därför jag var så himla lessen idag! och tack, do it.

  SvaraRadera
 5. haha! lilla rasse, kommer ihåg när han skulle rymma hem till dig och gick med skottkärran över åkrarna och i skottkärran låg endast ett par kallingar xD

  SvaraRadera