onsdag

mass-sms

idag har jag fått fem sex stycken supermesiga julsms om fred på jorden, kärlek åt alla och goda nya år och sån där bullshit från folk som daniel, ida, vanni, julia blaha blaha.
visst, hade de varit ämnade enbart för mig hade det varit okej, men nu är det dessutom mass-sms! jag avskyr mass-sms, de är nästan lika illa som kedjebrev åhh hatade kedjebrev jag kan go on forver om men det är en annan femma.
mass-sms visar inte på nåt sätt att man bryr sig, det är snarare ett hån mot mig, typ haha, du förtjänar inte ens en minut av eget sms-skrivande. då kan man lika gärna låta bli, tycker jag.

sms är så onödigt. jag ringer till de som står mig nära eller de jag snabbt behöver få tag i. jag smsar inte någon för att 1 det är så opersonligt och 2 ringa tar typ lika lång tid som att smsa och 3 då är det väl jävla mycket trevligare att få höra en röst än att tumma bort sina fingrar på en ful mobil med t9 som inte ens kan stava till panda?!?!!? åh julilska, den bästa julilskan.

2 kommentarer:

  1. En otroligt slumpmässig grej hände mig nyss. Jag föll in på en blogg och ba men va shitt britt det är ju agnes. http://detljuvalivet.devote.se/blogs/908644/when-i-tell-a-joke--you-ve-probably-heard-it-before.htm#WriteComment

    SvaraRadera
  2. Haha men det var ju ett roligt sms :( sen så vet ju inte du ankivanki, jag kanske hade massa olika sms jag skickade till olika viktiga personer?
    Btw så ska du få din julklappis när du kommer hem till u to the meå igen!

    SvaraRadera