fredag

Att tänka på fina saker.

Jag försöker tänka på glada saker och människor jag tycker om.
Jag tänker på två veckor av kärlek, fest och promenader i Jönköping.
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic


Jag tänker på sommar på balkongen.
Att vakna och sätta sig med en frukostbricka i solen länge,
sen åka och jobba glasskiosk och bara må.
Snart har alla snöhögar i Umeå smält och det blir dags igen.
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Jag tänker på hur kul det är att pyssla och inspireras av fina bilder och fina brudar.
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic


Att bara vara är något jag måste öva på.
Inte göra saker hela tiden. Helst vill jag bara vara:
hemma, med Cornelia, med färskpressad apelsinjuice
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Och jag tänker på Frida långt borta i södra Frankrike.
Jag tänker att hon har det bra.
Och jag tänker på att hon tycker om mig och att jag tycker om henne.
Det blir jag glad av.
Image and video hosting by TinyPic

Jag tänker också på att folk faktiskt sitter och tittar på bilder från mitt usla liv och ba "cool_tjej". Det är finemang, men vet ni vad som skulle vara ännu mer finemang?
Om ni skrev vad ni tycker är fint, eller skickar en bild, ett låttips, bloggtips eller vad som helst ni brukar bli glada av. För jag behöver det nu. och jag tror alla behöver tänka på saker man mår bra av. Puss.

20 kommentarer:

 1. Lyssna på Dunderpatrullen så mår du fint sedan.

  SvaraRadera
 2. http://open.spotify.com/track/66S14BkJDxgkYxLl5DCqOz

  SvaraRadera
 3. He he vågar inte säga vilken klass jag går i och vem jag är he he hefredag, april 16, 2010

  Hej, jag har stalkat din blogg ett bra tag nu och ska bara säga, att innan jag ens visste vad du hette så tyckte jag att du lätt var den snyggaste tjejen på hela skolan.

  Jag blir glad av bra människor, mina nära vänner, och mina ytliga bekanta som är fina, och min familj. Sen älskar jag att det äntligen är vår nu, jag älskar att dricka kaffe på balkongen i solen utan att frysa och lyssna på bäst musik. Jag gillar att sitta jättejättelänge på Vildmannen tills den blir typ tom och skippa lektionen efter, bara för att snacka med folk. Jag älskar youtube och jag älskar choklad. Gärna i kombination.
  Hej

  SvaraRadera
 4. Något man blir glad av är att skriva snälla saker på post-it-lappar och sätta på ställen där man själv skulle vilja se snälla saker. I hissen, eller kanske vid mjölken på ICA. Det är fint. Och fina saker blir man ju glad av.

  Annars kan man kanske plantera frön i en kruka. Det är också fint.

  SvaraRadera
 5. du e en COOL_TJEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pandasoppa du e så jävla häftig och härlig och ba helt nice allt som allt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! keep it up bitch annars blir jag mycket ledsen jaoo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bre du e så sjukt gr8 och bah din blogg äger och ALLT MED DIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  lyssnar på robyn nu och hon bah: still im dying with every step i take but i dont look back!!!! lyssna på henne och känn hoppet sprida sig!!!!!!!!!!!!! YEEEAHH SEX DRUGS AND ROCK'NOLL!!!!

  och mina låttips är du hast med rammstein, vi har bara varandra med di leva, eurodancer med dj mangoo, heart of gold med nån gammal rocklegend och halo med beyonce osvosvoscvosv dom kan man antingen rocka, shaka(shäjka), dansa tryckare, pussas, gråta (osvosv) till.
  pussssssssssssssssss

  SvaraRadera
 6. du e en COOL_TJEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pandasoppa du e så jävla häftig och härlig och ba helt nice allt som allt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! keep it up bitch annars blir jag mycket ledsen jaoo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bre du e så sjukt gr8 och bah din blogg äger och ALLT MED DIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  lyssnar på robyn nu och hon bah: still im dying with every step i take but i dont look back!!!! lyssna på henne och känn hoppet sprida sig!!!!!!!!!!!!! YEEEAHH SEX DRUGS AND ROCK'NOLL!!!!

  och mina låttips är du hast med rammstein, vi har bara varandra med di leva, eurodancer med dj mangoo, heart of gold med nån gammal rocklegend och halo med beyonce osvosvoscvosv dom kan man antingen rocka, shaka(shäjka), dansa tryckare, pussas, gråta (osvosv) till.
  pussssssssssssssssss

  SvaraRadera
 7. http://open.spotify.com/track/1hQcCFpep3cnXFaxJ70RKJ

  SvaraRadera
 8. åh. ser du, det finns så mycket saker här i världen man mår bra av. det kan vara allt från små mini saker till jättestora saker. huvudsaken är att man mår bra och blir glad av det. så är det faktiskt. tänk hur mycket gladare alla blir bara av att det är lite sol nu. det är fantastiskt egentligen
  du är fantastisk.

  SvaraRadera
 9. jag blir glad av att kolla på barnkanalen med min bästa vän. vi brukar skrika på barnprogramsfigurerna när de är korkade. det är ganska fint.
  en annan fin sak är att prata i telefon med någon som man kan prata om allt möjligt med. liksom avverka allt från tånaglar till kungafamiljen på typ tjugo minuter.
  sedan kan man ju låna grannens studsmatta och hoppa på den tills man skrattar högt. helst tillsammans med en yngre person som man kan lägga skulden på. det är också ganska fint, eller åtminstone fnissigt.
  glass är också fint.
  och kramar.

  SvaraRadera
 10. Man blir glad av att mysa med någon man tycker om, kanske se en bra film. Eller läsa en jättebra bok(tex: nick and norah´s oändliga spellista).
  Eller gå på en jättejätte lång promenad med underbar musik i öronen(kan inte egentligen ge tips men för det finns så mycket men kent, regina spektor, the cure, the hives och the clash är ju några)
  Hoppas du mår bättre snart!

  SvaraRadera
 11. Jag bli glad av att se på Amelie från Mont Martre, låtsas att jag är artisten som sjunger låten jag lyssnar på, rita mina bästa kompisar som djur de passar bäst som
  och äta ofantliga mängder lösgodis. Det låter kanske inte så hemskt kul, men jag blir glad av det.

  Och jag tycker du är jättefin. Jättejättejätte fin.

  SvaraRadera
 12. Jag blir glad av det här klippet: http://www.youtube.com/watch?v=4SYlLxXX7zw&playnext_from=TL&videos=_i-8QPLgduI

  bland annat dårå

  SvaraRadera
 13. När jag inte mår bra brukar jag sätta på min älsklingsmusik och ta ett långt bad, med inpackning i håret och ansiktscrub och allt sånt, och bara pyssla om mig själv, måla naglar, locka håret.. Man känner sig så fin efterråt.

  SvaraRadera
 14. http://open.spotify.com/user/sail0rm00n/playlist/6UNDyN3lrFp3iCZQ4tJKGW

  jag blir glad av vårat gäng, sommaren, våren, pastellfärger, lolitor, fina pandor, festivaler, fina filmer och tavlor.

  åh babycat i miss u so much!


  cherrykisses from das SAIL0RM00N

  SvaraRadera
 15. Jag vet inte exakt vad du söker och jag är feg. Feg och anonym.

  Men igår hade jag en riktigt fin dag. Skola i bara 4 timmar, slutade innan klockan två. Kände mig otålig och ville att någonting skulle hända, vad som helst. Ringde min finaste killkompis (fast frågan är vad vår relation klassas som egentligen) och njöt av hans sällskap och fjärilstunna kyssar på en bänk, som just då var den finaste platsen i hela världen även fast den låg i industriområdet. När han åkte till jobbet följde jag med min gulliga popbästis och hennes vänninor och såg ett par lokala electronica-band och dansade tills jag tappade andan. Sen gick jag hem och kunde inte sluta le med glädjetårarna rinnande nedför ansiktet och tänkte att hur dåligt jag än mår och vad jag än tycker om mig själv så kan jag vara lycklig då och då, jag också.

  Brukar läsa bloggar och lyssna på musik (Elsiane & Yelle tex.) när jag är ledsen och behöver tänka. När jag har tänkt klart skriver jag brev och söta notiser med allt jag tänkt, fast jag gör aldrig något av dem.

  Tycker din blogg är fin. Den och du och sättet du berättar om dig själv på.
  Ta hand om dig är du gullig.

  SvaraRadera
 16. Jag tycker att du och din blogg är fin, och att du verkar vara en underbar person.

  http://open.spotify.com/track/7v9Ne4758aGFfFc5avh89h

  SvaraRadera
 17. jag tror att det jag gillar mest med din blogg är att du är så fruktansvärt dryg mot allt och alla överallt annars på internet. det ÄR kul så fortsätt, men man blir så glad när man läser här och inser att hey, hon är ju faktiskt en väldigt fin person.

  när jag mår dåligt brukar jag bara koppla ner koppla av och koppla bort omvärlden, stänga in mig på mitt rum utan dator, lyssna på soundtracket till amelie från montmartre och läsa narnia. eller så pratar man i telefon tills både pengar och batteri tar slut precis samtidigt med någon man tycker väldigt mycket om, pysslar saker och ger i spontanpresent till folk, fnissar åt saker folk har gjort, tänker på att en massa anonyma och/eller okända människor precis har skrivit hur mycket de tycker om en och så vidare. hoppas du har det bra.

  SvaraRadera
 18. Åh kärase Agnes här kommer en lista på allt jag tycker är fint och som gör mig glad! Eller åtminstone det jag kan komma på, på rak arm.

  Jobba på kahls. träffa nytt folk. komplimanger. fina kläder. fotografier. jobba på skohuset. min skosamling. 60-tals pop. allting med vampyrer. Fina vänner. Gamla vänner som spontant hör av sig. Kramar. solen. gräset. min stuga. kajen. sms. dans. gamla människor. min mamma. mina pappa. mina systrar. ge komplimanger. ren bäddade sängar. hålla handen. wilma. mina böcker. nyblekt hår. mammas bullar. bio. promenader. prata strunt. pussar. att sjunga. när min farmor spelar piano. min farmor. att skriva. att få leva. att titta på nån som är så vacker att hjärtat fladdrar som en kolibri. alla dessa barn som ger en hopp och ljus. peptalks. bloggar. din blogg. DU.

  Jag vet att vi varken ses eller pratas vid så ofta, men jag värdesätter dom stunder vi har! Du är viktig för mig! Och om jag fattade hur man klistrar in spotifylänkar skulle jag ge dig min pepplista nr. Den får mig från ett avgrunsångest tyngt hjärta till ett lätt kolibrihjärta.

  Hoppas vi ses snart!

  All kärlek!

  SvaraRadera
 19. Hej Agnes, när jag vill bli glad så brukar jag lyssna på Inbetween days och Friday I'm in love med the Cure.

  Saker som gör mig glad är min bästa vän, att dricka te, att prata i telefon med någon snäll, för att bara få ur mig allting, jag tycker om att kolla på min avslutningsklänning jag älskar för den är vit med en stor svart paljettsrosett på och mina skor jag nyss köpte med randig klack och så gungar jag.

  Hoppas du mår bättre snart gullesnuss, puss puss.

  SvaraRadera
 20. jag blir ofta glad av att läsa din blogg tex. extra mycket detta inlägg och alla bilder med fina färger du lägger ut.

  Jag brukar peppa upp mig själv då jag känner mig nere med att tänka på hur många människor det är som bryr sig om mig. och hur många jag bryr mig om.
  Jag blir glad av att träffa nya människor.
  Jag blir glad av att se fram emot saker.
  Jag blir glad av fint väder, fult väder, filtar, kuddar, ljus, nätter, mornar och massa andra saker.
  Och när jag läser din blogg blir jag taggad på att göra ett lika bra och peppande inlägg som dig. Blev väldigt glad av detta eller fick en mysig känsla, tänkte på allt jag blir glad av och blev glad.

  SvaraRadera