tisdag

todays pyssel: thinspo /pro ana-book

wait what is the english word for pyssel?
gawd i have to buy me a dictionary


i am working on a pro ana book today! it has been cold outside and warm inside. i am not too sick for sitting straight and not too well to go to school. perfect. the candles have been burning all day and so has my inspired mind.
below are some pictures of what i do when i get all this inspiration.my brothers mathbook, it says
"hamburger, nothin to fight over"
quite pro ana, isn´t it?well, i know i am really silly who does this.
i personally hate people who are pro ana but still fat, so called "wannarexics". people who want the disease just to loose some weight. it is sad, and mostly because i was like that too. and the things i mostly hate in life are people, reactions and things that are like i used to be in the past. for example, the ugly yellow-neon-emos at my school. it could have been me wearing those hideous outfits, only a few years earlier. and when sara talks about her eating disorder i get ants in my pants, no ants all over me and i just want to scream, "why wont you get it?!"
but well, the neo-emos and my love sara must go through all the phases of their lives, and i can not really effect them.

so i dont care if i am silly doing this
because what is important in ones life is happiness and self awareness.
i have acheived that, through my own life.

7 kommentarer:

 1. Sv: Ja sådana ruffliga trosor är sjukt fint. Har velat ha dom typ ett år eller nåt.
  Hade jag kunnat klona dom hade jag kunnat ge dig ett par också ^^

  SvaraRadera
 2. Tack så mycket. Att du inte gillar att jag är sjuk är en sak, men du behöver inte klumpa ihop mig med de fula jävla emosarna.
  Jag ska försöka att inte ge dig mer myror i byxorna då.

  SvaraRadera
 3. älskling.
  förlåt, jag menade.. egentligen inget illa. jag skriver av mig sånt jag tycker men kanske inte alltid säger. jag menar självklart inte att du är nåt litet neon-emo, eller nånstans i närheten av dem. du är underbarast, vilken storlek du än har i dina brallor, jag vet att det kanske inte spelar nån roll att jag säger det.

  och det är just där min frustration ligger, att jag vill bara att du ska fatta hur fin du är, för det är inte lätt att varje dag stå brevid och se ätstörningen, utan att få bli arg på den. och på mig själv som inte gör något åt den.
  men inte på dig. jag är inte arg på dig. och hoppas att du inte är arg på mig heller.
  jag älskar dig alltid, men uttrycker mig bara klumpigt ibland.

  SvaraRadera
 4. Egentligen vet jag väl att du inte menar något illa, men det där tog bara jävligt hårt. Det är jättebra om du kan skriva av dig saker som du inte alltid vågar säga, men vafan. Du kan ju faktiskt tänka lite på att jag kommer att läsa det också. Jag är bara ledsen och besviken just nu, och jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Jag vill kunna prata med dig om allt, inklusive min ätstörning och problemen den ger mig, men om du tycker att det är så jobbigt så ska jag inte göra det mer. Jag kan prata med min kontakt på Freja istället.

  SvaraRadera
 5. Såg att du undrade över den engelska motsvarigheten för "pyssel", www.tyda.se är den bästa uppslagsboken, använd den ^^


  Pyssel, pysslet:
  bestyr, petgöra : pottering

  Din blogg är episk, Mvh Tant

  SvaraRadera
 6. ååh tanten tack! visst avr det dig jag stirrade på idag? fattade inte att dte var du förrän ajg redan gått. shit, du är olik dig. men tack, jag blir glad nu både av fina ord och för tyda.se!

  SvaraRadera