onsdag

dagens hat nr 2. SHABBY CHIC


nu har jag lugnat ner mig, nu känns det bättre, lite pengar i sjön tjoho vad gör det, nu ska jag slänga bort 170 euro till på en franskakurs jag varit och anmält mig på! hade råd att köpa en chokaldkaka med att trösta mig med **comfort food forever** men jag känner mig fortfarande hatisk så nu kör vi lite hat. dagens hat: shabby chic
JAG HATAR SHABBY CHIC!!! jag hatar när folk ska verka slitet och ah en historia och en innebörd för ägaren när det bara är till för att visa upp egentligen, visa folk hur djup och fin man är som har carpe diem skrivet i nån datoriserad skrivstil över halva köksväggen. jag kräks!! och silvriga krukor och ännu mer datorskriven text och nån jävla blomma mitt i, gärna med lite perfekt lagd jord bredvid så det ska se lite hemgjort ut jag hatar den jävla stilen. jag vill ha ett stort häxbål och bränna upp dessa fugly klockorna och busiga hemtrevliga känslan för det är bara fejk och det är skitfult.
precis som när nån kom på att "jaa nu vet jag hörni, vi gör pyssel och klipp och klistra till en trend och kallar det nåt på engelska" och så uppfanns scrapbookingen, hand i hand med "jaa vi slänger in fula plankor och gamla slitna skitdyra dukar i spets hemma hos nån fast vi lägger allt perfekt stylat" tadaa shabby chic uppfunnet!
herregud!!! jag hatar er!!! HATAR!!!!


jag menar kolla på det!!! dör ni inte!! snälla håll med mig. eller har ni nån värre inredningsstil?
hoppas jag förlorar läsare av det här, då vet jag vilka som är mina trogna fanz liksom är ni inte med mig så är ni mot mig och då ska jag slänga er på shabbychicbålet ni också.

6 kommentarer:

 1. Jag är med dig. Det ser ut som skit.

  SvaraRadera
 2. jag ryser av den där jävla nyproducerade skiten och medveten jäkligt slitna... det värsta är när de drömmer att åker till frankrike och blir besvikna för det inte alls var så där bonnigt romantiskt som det är i de fantastiska inredningsmagazzinen... piinsamt svenska folket.

  Fast minns så jävla väl när jag och min syrra för 8 år sedan satt och skrek över shabby chic när de blev trend i staterna på style kanalen.... amerikanskt shabby chic är nog fan värre

  SvaraRadera
 3. hahaha, underbart. du borde läsa http://myhappydays.se/ (eller inte, finns en risk att du blir så hatisk att du går bärsärkagång på hela luxemburg)

  SvaraRadera
 4. Jag har gått runt och stört mig på inredningsstilen "vit vägg med en pocket-stringhylla med "rätt" saker på (typ en Holga, ett munspel, Kafka-böcker osv.)" i flera dagar nu. Men shabby chic är helt klart värre!

  SvaraRadera
 5. hahaha, ååh, du har så rätt!

  SvaraRadera